Atelier Puur

Over Atelier Puur

Met veel goesting & fijne culinaire ervaringen stellen
wij onze delicatessenzaak voor.

Wat eten we vandaag?

Één van de eerste vragen die we ons stellen in de ochtend, zowel voor lunch als voor het avondeten.

Een vraag waar we gelukkig van worden als we meteen een idee hebben en dit dan nog in onze drukke agenda ingepland krijgen, maar ook een vraag die eindeloze uren in ons leven vraagt om telkens een gezonde, evenwichtige en toch lekkere maaltijd voor onze neus te toveren.

Wie zijn we?

Atelier Puur is ontstaan door een unieke kans en een gedeelde passie van ons, Alain en Manon. 

Beide zijn we gediplomeerde koks, maar het is vooral de passie voor eten en drinken die ons naar Atelier Puur heeft geleid. In onze vorige jobs liepen we elkaar soms wel 4 a 5 dagen op de week voorbij, hierbij nog twee kids die geëntertaind, gevoed en voorzien van buitenschoolse activiteiten moeten worden, zijn onze agenda’s meer doorstreepte kleurplaten dan gestructureerde nota’s. 

Maar ik denk dat de meeste gezinnen dit kunnen beamen en dat de dagplanning bij jullie niet anders of gemakkelijker loopt. 

Met Atelier Puur willen wij jullie, onze klanten, al ontlasten met de grote vraag “Wat eten we vandaag?”.

Onze focus

Met Atelier Puur focussen wij ons op meeneemgerechten, die gemaakt zijn met verse en zoveel mogelijk lokale producten en vooral met veel liefde. We willen deze gerechten ook toegankelijk maken voor iedereen.

Vorig jaar kwam Manon pas te weten dat ze voor 4 producten intolerant blijkt en dat vond ze best moeilijk in het begin om zichzelf daaraan aan te passen.

Daarom bieden we ook graag alternatieve van onze klassieke bereidingen aan met aangepaste producten voor wie intolerant is of een allergie heeft, of gewoon omdat jullie dit gezonder of lekkerder vinden.

Tevreden klanten

Referenties

Broodjes
Assortiment
Online bestellen
Winkel
Catering
Contacteer ons