Atelier Puur

Catering

Wij verzorgen graag de catering voor u.

Atelier Puur biedt ook traiteur en catering services aan voor bedrijfsevenementen, meetings en privéfeesten.
Ons einddoel is om onze klanten hun zorgen te verlichten en tijd te besparen zodat u volop mee kan genieten van uw evenement.

Bij Atelier Puur houden we van een persoonlijke aanpak en streven we naast een hoog culinair niveau ook naar een 

uitstekende service om uw klanten, familie, vrienden en uzelf zo goed mogelijk in de watten te leggen.

Graag spreken we persoonlijk af om al uw vragen te beantwoorden, zodat we u een transparante en op maat gemaakte formule kunnen aanbieden die voldoet aan uw wensen en budget. 

Privéfeesten

U wenst een spetterend feest te geven bij je thuis of op locatie of eerder een etentje in intieme kring?

Atelier Puur staat voor je klaar om je te begeleiden in de menukeuze tot de logistieke ondersteuning. Met ons vakmanschap en liefde voor het koken zetten wij ons in voor het welslagen van uw feest.

Bedrijfsevenementen

Uw personeel bedanken met een culinaire ervaring op uw personeelsfeest of tijdens een teambuilding? Uw klanten uitnodigen op een waanzinnig evenement, waar ze later nog over spreken?

Van een lekkere lunch tot een spetterend feest, u kan voor elk type evenement bij ons terecht. Is dit nu voor 20 of voor 2000 personen, wij staan voor u klaar.

Wij zoeken samen met u de perfecte formule voor uw evenement. Wij zorgen voor de organisatie, de uitvoering, het verloop en de afbraak van uw feest.

Wij zorgen er voor dat u alleen maar moet meegenieten.

Beurscatering

U neemt deel aan een beurs en u enige zorg hier is uw klanten goed ontvangen, hen alle belangrijke informatie meegeven en dat ze hun volgende aankoop bij u voltooien. Hier kunnen wij u alvast een groot deel in ondersteunen.

Wij zorgen niet alleen voor een culinaire verwennerij en verfrissende dranken voor uw gasten maar denken graag ook mee over de indeling van de stand. Wij ondersteunen u mee van de opbouw van de installatie van de toog en mobiele keuken tot de afbraak.

Wij zorgen er samen voor dat de beleving van uw (nieuwe) klanten op de eerste plaats komt en dat zij niets te kort komen.

Tevreden klanten

Referenties

Offerte aanvragen

Deze is geheel vrijblijvend, noteer onderstaand uw event in detail

    Uw gegevens    Uw event


    Klanten getuigen

    Atelier Puur op Salino