Atelier Puur

Over Atelier Puur

Met veel goesting & fijne culinaire ervaringen stellen
wij ons cateringbedrijf voor.

Wat eten we vandaag?

Één van de eerste vragen die we ons stellen in de ochtend, zowel voor lunch als voor het avondeten.

Een vraag waar we gelukkig van worden als we meteen een idee hebben en dit dan nog in onze drukke agenda ingepland krijgen, maar ook een vraag die eindeloze uren in ons leven vraagt om telkens een gezonde, evenwichtige en toch lekkere maaltijd voor onze neus te toveren.

Wie zijn we?

Atelier Puur is ontstaan door een unieke kans en een gedeelde passie van ons, Alain en Manon. 

Beide zijn we gediplomeerde koks, maar het is vooral de passie voor lekker eten en drinken die ons naar Atelier Puur heeft geleid.

Alain is al 25 jaar zelfstandige in de horeca en heeft 22 jaar een gerenommeerd restaurant met nightlife uitgebaat in Antwerpen. Manon werkte in de sales maar werkte nog steeds bij in de horeca. Het duurde niet lang voordat we beseften dat we samen aan een droom en toekomst konden werken waar we beide zo gepassioneerd in waren.

Daarnaast hebben we 3 geweldige kinderen die er fantastisch mee omgaan dat we een zeer veeleisende job uitvoeren.

Onze focus

Met Atelier Puur focussen wij ons vooral op onze gerechten, die gemaakt zijn met verse en zoveel mogelijk lokale producten. Onze keuken staat voor eerlijk, eenvoudig en puur. De smaak van elk ingrediënt moet tot zijn recht komen op ons bord en samen een geweldig gerecht vormen.

Wij richten ons vooral op onze catering services voor bedrijfsevenementen, beurzen, meetings en privéfeesten. Wij komen steeds op verplaatsing, waar u maar wenst. Wij bieden een totaalconcept aan van het eten tot alles daarrond.

Tevreden klanten

Referenties

Over ons
Catering
Contacteer ons